DE VOEG VORMT DE FINISHING TOUCH VAN UW GEVEL
Om uw gevel te voorzien van nieuw voegwerk, dient eerst het oude voegwerk verwijderd te worden.* Om tot het beste resultaat te komen is het van groot belang om een gevelwand zo min mogelijk te beschadigen. DE HAAN WERKEN bekijkt per werf, welk techniek de juiste is voor het verwijderen van de oude voegen. We maken gebruik van haakse slijpers of hakken de voeg uit met pneumatische hamers.

* bij een nieuwbouw pand kunnen we direct beginnen met voegen

 

UITSTRALING
De beoogde uitstraling wordt bereikt door het oude voegwerk op de juiste manier te vervangen. Met nieuw voegwerk geeft u de gevel weer een frisse uitstraling. De kleur alsmede de soort voeg (knip- of snijvoeg) zorgt voor de uiteindelijke look & feel.

 

BEHOUD
Naast het optische aspect is het juiste voegwerk ook belangrijk voor het behoud van uw pand. Door de voeg aan te brengen wordt het binnentreden van vocht gereduceerd. Dit zal de kans op schade minimaliseren. Een juiste vochthuishouding is erg belangrijk voor een woning. Zowel voor de buitengevel als het interieur. Wanneer een pand niet goed gevoegd is kan er in de woning vochtdoorslag ontstaan, met schimmels en rotte plekken als resultaat.

 

WELKE VOEG PAST BIJ UW GEVEL.
In overleg met de opdrachtgever, zal gekeken worden welk type voegwerk het beste bij uw gevel kan worden toegepast. Om een goed beeld te krijgen wat de kleur en type voeg met uw gevel doet, zullen zullen wij zo nodig proefstukken plaatsen zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

 

SPECIALIST IN KNIP- EN SNIJVOEG
Door de jaren heen hebben wij ons alle soorten voegwerk meester gemaakt. Maar we zijn gespecialiseerd in de snij- en knipvoeg. Deze voeg wordt vaak bij oude en monumentale panden toegepast. De juiste combinatie van de gebruikte grondstoffen en de specialistische techniek zorgt ervoor dat de karakteristieke uitstraling die de architect ooit bedoeld had bij het ontwerp van het pand weer in ere hersteld wordt.

 

PERFECTIE
Onze klanten zijn zeer gecharmeerd van de perfectie die we nastreven in ons werk, zodat uw gevel weer het visitekaartje van uw huis wordt.

 

dehaanwerken voor het verwijderen oud voegwerk en totale renovatie van bijzondere gevel en monumentale panden. DE HAAN WERKEN specialist in knip- en snijvoegDE HAAN WERKEN specialist in knip- en snijvoeg  DE HAAN WERKEN specialist in knip- en snijvoeg DE HAAN WERKEN specialist in knip- en snijvoeg