SCHADEHERSTEL

Bij verouderde gevels zien we vaak kapotte stenen of scheuren in het metselwerk. DE HAAN WERKEN kan deze schade permanent herstellen, zodat uw gevel weer het visitekaartje van uw pand wordt.

 

 UITHAKKEN / SLIJPEN

Om uw gevel te voorzien van nieuw voegwerk, dient eerst het oude voegwerk verwijderd te worden. Om tot het beste resultaat te komen is het van groot belang om een gevelwand zo min mogelijk te beschadigen. DE HAAN WERKEN bekijkt per werf, welk techniek de juiste is voor het verwijderen van de oude voegen.
We maken gebruik van haakse slijpers of hakken de voeg uit met pneumatische hamers. Wij hechten veel waarde aan een opgeruimde werf, zodat u tijdens de renovatie zo min mogelijk overlast zal hebben.


VEEL VOORKOMENDE GEVELPROBLEMEN DIE WIJ VAKKUNDIG VOOR U KUNNEN OPLOSSEN ZIJN:

VERZAKKING
Door verzakking van een pand kan er spanning op uw gevel komen te staan waardoor er scheuren kunnen ontstaan. Wij kunnen dit professioneel herstellen door het aanbrengen van wapening in de gevel, hiermee wordt het probleem voorgoed opgelost.

WEERS EN VERKEERSINVLOEDEN

Ook kan uw gevel zijn aangetast door weers- en verkeersinvloeden. Vorst, vocht en uitlaatgassen maken dat uw gevel veel te verduren heeft. Wij raden aan de gebroken of beschadigde gevelstenen te vervangen om grotere schade aan uw gevel te voorkomen.

VERROESTE ANKERS

Ook trekankers en gevelankers kunnen voor grote problemen zorgen. Door de aanwezigheid van vocht en zuurstof in de gevel gaan deze ankers na jaren vaak oxideren (roesten).  Door dit proces zet het staal uit en zal er na verloop van tijd grote druk op de omliggende stenen komen te staan waardoor deze naar buiten komen of zelfs kapot worden gedrukt. Door de ankers bloot te leggen,  te ontroesten en te impregneren kunnen wij dit probleem voor u oplossen.


DE HAAN WERKEN Voor het ontroesten van trekankers Artboard 21 inboeten

Of het nu gaat om het opmetselen van schoorstenen, vervangen van gevelstenen of het opmetselen van muren, bij DE HAAN WERKEN bent u aan het juiste adres.